Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Kulcs-Ügyvitel programfrissítés!

2020.06.08.

Szoftvereink az elmúlt hónapokban sem „pihentek”, sőt a kritikus időszak ellenére is óriási fejlődésen mentek keresztül. Programjaink immár teljes felkészültséggel várják a július 1-jei NAV szigorítást és még számos új funkciót is fejlesztettünk, amelyekkel egyszerűbbé válhatnak feladatai. 

Bátran mondhatjuk, hogy az elmúlt hónapok legnagyobb fejlesztését sikerült megvalósítanunk funkciók tekintetében – melynek elengedhetetlen alapját képezte februári DevExpress frissítésünk, mellyel teljesen megújult technológiai környezetbe került ügyvitel termékcsaládunk.

Új moduljaink közt megtalálja többek közt a könyvelői hozzáférést, kiszedési lista modult, de ügyfeleink visszajelzései alapján a távnyomtatás funkcióhoz kapcsolódó újdonságok is bekerültek szoftvereinkbe.

Fejlődtek szinkronmegoldásaink, illetve olyan, a munkáját kényelmesebbé tévő funkciókkal is dolgozhat mostantól, mint az Outlook naptár integráció, raktárközi átadás importer vagy a QR kód használata a bizonylatokon.

Továbbá aktuális frissítésünkkel teljessé vált programjaink NAV felkészültsége, vagyis mostantól ügyfeleink előtt minden adott, hogy sikeresen végezzék el a július 1-jétől kötelezővé váló online adatszolgáltatást.

Dátum: 2020.06.08.